Nieuwsbrieven | Newsletters

Nieuwsbrief November

Voor het eind van deze maand vinden nog de volgende activiteiten plaats:

Vanavond (20 november) zal tijdens de Algemene Ledenvergadering ons nieuwste bestuurslid, Tiffany de Jong, worden geïntroduceerd. Zij komt ons versterken als eerstejaars assessor en wij willen haar met deze gelegenheid verwelkomen. Aansluitend op de vergadering zal de reiscommissie op feestelijke wijze de bestemming van de jaarlijkse MOST-reis onthullen! De activiteiten vangen om 19:00 aan in het Lipsiusgebouw, kamer 307.

Wederom komt in november de kookcommissie in actie en serveert op dinsdag 27 november een rijke en gevarieerde Russische lunch. Geruchten gaan dat er zelfs eigen gebrouwen kvas te nuttigen zal zijn.

Op donderdagavond 29 november houdt MOST zijn jaarlijkse constitutieborrel. Op deze borrel worden ook besturen van andere studieverenigingen uitgenodigd. Officiële uitnodigingen zijn inmiddels rondgsetuurd (check je e-mail).

Afsluitend volgt hier de mededeling van een noemenswaardige activiteit, die echter niet door onszelf wordt georganiseerd.
Op 1 december wordt in Den Haag in het kader van het Sacred Songs festival een oosters-orthodoxe zangworkshop georganiseerd. In deze workshop ligt de focus op het beleven van de zang en het meditatieve aspect van de orthodoxe muziek. Kosten zijn 15 euro per persoon. Klik hier voor meer informatie.

Comments Off on Nieuwsbrief November