Nieuwsbrieven | Newsletters

Nieuwsbrief December

In de drukke maand december heeft MOST weer een aantal ontstressende activiteiten in petto. Afgelopen dinsdag hebben we de populaire Sovjet-komedie Бриллиантовая Рука gekeken. Donderdag 13 december organiseert de Reiscommissie een informatieavond over de reis naar Wit-Rusland. Een absolute (most)must voor deelnemers van deze reis, maar ook de Mosterds die eind januari het thuisfront zullen vormen zijn van harte welkom. Op de avond zal meer in detail op dingen zoals de rijtijden, verblijfplaatsen en het semi-definitieve programma ingegaan worden. Dit is in Lipsius 3.07.

Ons dierbare Nederlands Instituut in Sint-Petersburg (NIP) organiseert dit jaar Licht op Rusland op vrijdag 14 december. De jaarlijkse conferentie heeft dit jaar het thema muziek en vindt plaats in Utrecht. Het zal bestaan uit een student-deel met onder andere uitleg over beurzen en een inhoudelijk deel. Voor meer informatie en aanmelding (verplicht!), Klik hier

Naast deze activiteiten is het vanaf nu ook weer mogelijk om MOST-truien aan te schaffen! Wat kan je nog meer warm houden in deze koude tijd, naast een warme sweater? Wodka natuurlijk! En waar kan je wodka het beste uit drinken? Onze eigen MOST shotglazen! Deze kan je nu ook bestellen. Je kan er eentje bestellen, voor als je liever wodka in je uppie drinkt (wij oordelen niet), of je kan er meerdere bestellen, want wodka hoort nu eenmaal gedeeld te worden! (check hiervoor je e-mail!)

Comments Off on Nieuwsbrief December