Nieuwsbrieven | Newsletters

Nieuwsbrief Mei

Als je het mei vraagt, staan er weer een aantal mooie activiteiten op het programma! Op 1 mei trapten we al af met de lezing van Tony van der Togt, waar we wat hebben kunnen leren over het beleid van de EU en Nederland ten aanzien van Rusland en (cyber)veiligheid. MOST’s eigen strategie voor de maand mei is als volgt:

Het is lente en wat kun je beter doen in een studiepauze dan met je mede-MOSTerds genieten van een revitaliserende picknick? Donderdag 9 mei strijkt MOST neer in het gras bij de burcht. Enige voorwaarde van deelneming aan de picknick is dat je zelf een kleine bijdrage in de vorm van шашлык, krentenbollen, watermeloen of iets anders eet- of drinkbaars meeneemt. Alles mag: maar wie iets mee kan nemen in het thema van de Dag van de Overwinning verdient eeuwige roem en waardering.

Op woensdag 15 mei zal er weer een wodkawoensdag worden georganiseerd! Kosten bedragen 5 euro voor leden, 8 euro voor niet-leden. Meldt je aan voor de wodkawoensdag via de mail in ruil voor het adres. Ook kan je op deze avond een MOST-shotglaasje aanschaffen voor 4,50 euro per stuk, vermeld dit dan even van te voren bij je aanmelding.

Dinsdag 28 mei vindt een groot interfacultair voetbaltoernooi plaats waarin studieverenigingen van de hele universiteit tegen elkaar spelen. De wedstrijd wordt georganiseerd door het StOP (Studieverenigingen Overleg Platform) en duurt van 13:00 tot 18:00. Voetbalcapabelheid is niet vereist; iedereen is welkom! Heb je interesse? Mail ons dan op dit e-mailadres of app iemand van het bestuur vóór 7 mei. Het bestuur maakt bij genoeg aanmeldingen een whatsappgroep aan.

Comments Off on Nieuwsbrief Mei